Vi gleder oss til fremtiden med Hanna på laget

Vi er glade for å ønske Hanna velkommen som advokatfullmektig hos oss! Hanna bringer med seg en imponerende faglig styrke og en sterk lidenskap for immaterialrett, noe som vil styrke vårt team ytterligere.

Bryn Aarflot

Hanna fullførte sin mastergrad ved det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo i 2024. Hennes akademiske reise har vært preget av en dyp interesse for immaterialrett generelt og patentrett spesielt. Hun skrev masteroppgaven sin om troverdighetskravets stilling i norsk patentrett i lys av G 2/21, og mottok et stipend fra NIR (Norsk Forening for Industriell Rettsbeskyttelse) i denne forbindelse.

Hanna har jobbet som studentmedarbeider hos oss i flere år, og vi har hatt gleden av å bli kjent med henne faglig og personlig. Hennes dedikasjon og innsats har gjort et varig inntrykk, og vi var svært glade for at hun ønsket å begynne å jobbe fast hos oss etter endt utdanning.

Hanna vil blant annet jobbe med konflikthåndtering i Bryn Aarflots prosess- og tvisteløsningsteam, hvor hun raskt vil bli med på tvistesaker for større internasjonale selskaper. Videre vil Hanna bistå klienter med strategisk rådgivning samt utarbeidelse og fremforhandling av alle typer IP-relaterte avtaler og varemerkeporteføljer. Hennes grundige faglige kunnskaper og løsningsorienterte tilnærming vil være til stor nytte for våre klienter.

Leder for juridisk avdeling, Anne Wildeng, uttaler: «Vi er svært glade for å ha Hanna med på laget som advokatfullmektig. Hennes faglige forståelse og interesse for immaterialretten er imponerende, og vi ser frem til å se henne vokse videre i ett av de sterkeste IP-fagmiljøene i Norge.»

Hanna vil bidra med å skape verdi med immaterielle rettigheter, og vi er sikre på at hennes tilstedeværelse vil være til stor nytte for både våre klienter og vårt team.

Vi ser frem til å jobbe sammen, og oppnå store ting i fremtiden. Velkommen!

Kontakt oss i dag

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med en av våre rådgivere. En av våre advokater eller patentrådgivere svarer raskt og gir deg gjerne et oversiktlig prisestimat.

Kontakt oss

Velkommen til Bryn Aarflot

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruken av nettstedet og bistå i vår markedsføringsinnsats. Ved å klikke på 'Aksepter alle', samtykker du til lagring av informasjonskapsler på din enhet. Les mer