Stjernegalleriet vokser – velkommen, Frode

Det er en stor glede å kunne ønske Frode Moen velkommen tilbake til vårt stjernegalleri. Frode er en advokat i toppklassen, og hans lange erfaring har etablert ham som en ledende skikkelse i bransjen.

Bryn Aarflot

Frode har omfattende erfaring og innsikt innen immaterialrett og markedsføringsrett. I løpet av sin karriere har han bistått noen av verdens mest anerkjente varemerkeinnehavere, og bygget et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Han har tidligere gjort tjeneste som vitenskapelig assistent ved Universitetet i Oslo og innehar verdifull erfaring som dommerfullmektig, samt fra sin tid som advokat i IP-sektoren.

Som overskriften antyder, har Frode mottatt flere prestisjefylte utmerkelser, inkludert «IP Star» fra Managing Intellectual Property, og han er høyt rangert på WTR 1000-listen.

Anne Wildeng, leder av juridisk avdeling, uttrykker det treffende:

«I en bransje så spesialisert og krevende er det sjeldent å komme over noen med Frodes ekspertise. Det er en glede å få han med på vårt team. Med Frode styrker vi vår kapasitet og fortsetter vårt engasjement for å levere førsteklasses juridisk rådgivning».

Med Frode Moens ekspertise er Bryn Aarflot i en enda sterkere posisjon for å levere topp juridisk rådgivning innen IP og markedsføringsrett. I en tid preget av kontinuerlig endring, spesielt innen teknologiinnovasjon og immaterialrett, er vi glade for å ha Frode tilbake i våre rekker for å bistå i de mange utfordringene våre kunder møter.
Hvis du trenger bistand med din varemerkeportefølje i Norge eller internasjonalt, eller har andre spørsmål relatert til IP, nøl ikke med å ta kontakt med Frode direkte. Han er klar til å bistå!

Velkommen til Bryn Aarflot

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruken av nettstedet og bistå i vår markedsføringsinnsats. Ved å klikke på 'Aksepter alle', samtykker du til lagring av informasjonskapsler på din enhet. Les mer