Innovasjonsstipendet Oppdrift er tilbake!

Vi satser på fremtiden, og lanserer Oppdrift 2024

Bryn Aarflot

I 2021 gikk vi sammen med Los & Co og IGAIDI om å utvikle et stipend som ga støtte til en verdi av 1 million kroner til en etablert bedrift med en idé som ville føre til reell bærekraftig utvikling. Stipendet besto av rådgivning, produkter og tjenester, som er helt vesentlig i en innovasjonsprosess, og som kan løfte en idé ut i verden.

I den første runden med Oppdrift gikk stipendet til det innovative selskapet Seaweed Solutions Nå gjentar vi suksessen, og med flere partnere på laget gleder vi oss til å løfte frem en ny, grønn idé.

Årets tema for Oppdrift er green tech. I takt med økende miljøutfordringer har grønn og bærekraftig innovasjon aldri vært viktigere. For å møte kravene fra Parisavtalen og understøtte FNs bærekraftsmål, skal Oppdrift-stipendet fremme teknologier som er med på å skape en grønn fremtid. Vi kan ikke bare snakke om bærekraft, vi må satse på ideene som kan gjøre en skikkelig forskjell – og disse prosjektene vet vi det finnes mange av her til lands. Oppdrift er stipendet av og for fremtidsoptimistene, og sammen skal vi jobbe for å gjøre en faktisk forskjell, én grønn idé av gangen.

Stipendet er i år et samarbeid mellom Teknisk Ukeblad, Bryn Aarflot, Los & Co og IGAIDI. Vi deler alle et felles engasjement for å styrke næringslivets evne til å innovere og skape verdi med bærekraftige løsninger.

Jobber du, din bedrift eller noen du kjenner med en spennende green tech-løsning? Da anbefaler vi deg å lese mer og søke her!

Velkommen til Bryn Aarflot

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruken av nettstedet og bistå i vår markedsføringsinnsats. Ved å klikke på 'Aksepter alle', samtykker du til lagring av informasjonskapsler på din enhet. Les mer