Enda et talent på laget – vi ønsker Edvard hjertelig velkommen!

I forbindelse med at Edvard mottok et prestisjefylt stipend fra Norsk forening for industriell rettsbeskyttelse (NIR), holdt han et imponerende foredrag om ulovfestede passivitetsregler innen varemerkeretten, sammen med en av våre egne advokater. Det tok oss ikke lang tid å innse at Edvard er en fremtidig stjerne.

Bryn Aarflot

Edvard fullførte sin mastergrad i rettsvitenskap (jus) våren 2024, og er over gjennomsnittet interessert i immaterielle rettigheter (IP). I sitt siste semester var han på utveksling i Aten, hvor han spesialiserte seg i, blant annet, patentrett og konkurranserett. Edvards interesse for musikk og litteratur har drevet ham mot en karriere innen immaterialrett, et felt han har som mål å kunne bli ekspert på.

Edvard vil jobbe med konflikthåndtering i vårt prosess- og tvisteløsningsteam, hvor han vil dekke alle immaterialrettens disipliner. Han vil også ha en viktig rolle som strategisk rådgiver innen IP-porteføljer, klarering og oppkjøp.

Anne Wildeng, leder for juridisk avdeling, sier: «Vi i Bryn Aarflot gleder oss til fremtiden, og har stor tro på den. Med talentfulle mennesker som Edvard på laget, er det lett å opprettholde den optimismen.»

Vi ser virkelig frem til samarbeidet med Edvard, som vi er sikre på vil tilføre både vårt team og våre klienter stor verdi. Velkommen til oss!

Velkommen til Bryn Aarflot

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruken av nettstedet og bistå i vår markedsføringsinnsats. Ved å klikke på 'Aksepter alle', samtykker du til lagring av informasjonskapsler på din enhet. Les mer