Nyheter


Skjermbilde

Betalte søkeord og Bank Norwegian-rettsaken

I morgen starter den spennende rettsaken om lovligheten av kjøp av konkurrenters varemerker som betalte søkeord på Google (AdWords/Google Ads).
Sakens utfall er ikke gitt, og den vil trolig reise en rekke mer eller mindre prinsipielle spørsmål. Resultatet av dommen vil være av stor interesse for jurister, markedsførere, og alle næringsdrivende som bedriver søkemotormarkedsføring.

Les mer

BAA_oktober_Flyer-pierX_3.indd

Bryn Aarflot inngår partnerskap med Pier X på Aker Brygge

Vi i Bryn Aarflot skal i tiden som kommer stille vår ekspertise til disposisjon for et av landets mest spennende Co-Working communities.

Les mer

mle_htk_ipstars2018_2

Bryn Aarflots Rising IP Stars

Våre advokater Håkon Tysnes Kaasin og Mikkel Lassen Ellingsen er av det anerkjente tidsskriftet Managing Intellectual Property løftet frem som Rising IP Stars i kåringen for 2018/19.

Les mer

axichem_1920x1080

Hva har bunnstoff til felles med fuglefôr?

Av alle utfordringer menneskeheten står overfor de kommende årene, kommer bakterienes antibiotikaresistens høyt opp på listen. Da er det ikke rart at selskaper med smarte ideer som løser bakterieproblematikken har en lønnsom fremtid.

Les mer

Ostepop uten footer

Næringslivets Konkurranseutvalg avviser at Maaruds ostepop er en ulovlig produktetterligning

Bryn Aarflot v/ Mikkel Lassen Ellingsen og Trine Greaker Herzog har bistått Maarud AS som var klaget inn for Næringslivets Konkurranseutvalg grunnet påstått produktetterligning og brudd på god forretningsskikk. Hele utvalgets uttalelse kan leses under:

Les mer