Nyheter


life science

Bryn Aarflots life science-team

Å bidra til innovasjon innen life science-sektoren er et av Bryn Aarflots fokusområder. Vårt life science-team består patentrådgivere og jurister med bred erfaring innen denne sektoren – les mer om teamet her!

Les mer

COLOURBOX31441791_1920x1080

Patentering i legemiddelindustrien er full av utfordringer – men nødvendig

Tenk deg at du driver et legemiddelfirma. Dere har fått en idé til en ny vaksine, og leverer inn en patentsøknad. Med det samme begynner en veldig viktig klokke å telle ned. Selv om patentet så langt bare har blitt søkt om har du nøyaktig 20 år igjen til det kommer til å gå ut på dato. Når det skjer blir det fritt frem for alle andre å kopiere, produsere og selge vaksinen din. Derfor er det viktig at du tjener inn utviklingskostnadene før patentet løper ut.

Les mer

Beskytt oppfinnelsen din tidlig

Det skjer mye spennende innen legemiddelutvikling i Norge for tiden. Og i den forbindelse, les innlegget til Marianne Weiby Wulff og Hanne Bonge-Hansen publisert i Life Science bilaget vedlagt Aftenposten 8. februar.

Les mer

Bryn Aarflot medlem i Oslo Cancer Cluster!

Bryn Aarflot fortsetter satsingen innen Life Science og vi har nylig blitt medlem i Oslo Cancer Cluster.

Les mer

Bryn Aarflot oppnår topprangering i WTR 1000 for 2018

Bryn Aarflot er også i 2018 oppført blant de anbefalte firmaene i World Trademark Review 1000 – The World’s Leading Trademark Professionals.

Les mer