Nyheter


Patentrådgiver Trainee

Er du siv.ing./cand.scient og ønsker å lære deg patentfaget? Har du ambisjoner om å bli kvalifisert som European Patent Attorney? Er du nøyaktig, strukturert og handlekraftig? Har god teknisk forståelse, god forretningsforståelse og gode samarbeidsevner? Da kan dette være noe for deg!

Les mer

Kristine Rekdal – en av verdens ledende IP-Rådgivere

Nok en gang er Kristine Rekdal, leder for patent hos oss, utnevnt som en av ”Top 250 Women in IP” av «Managing Intellectual Property – IP Stars» for 2017. Det er kun fire norske på listen, og det er veldig gledelig og etter vår mening høyst fortjent at Kristine er blant disse.

Les mer

Bryn Aarflot etablerer seg i Forskningsparken!

Forskningsparken i Oslo ligger i Norges mest kunnskapstette område, mellom Blindern og Gaustad. 240 selskaper og nærmere 2400 personer har sin daglige arbeidsplass her. Forskningsgrupper, gründere og vekstbedrifter danner et innovativt og spennende miljø.

Les mer

Manuduksjon i patent- og varemerkerett

Bryn Aarflot inviterer til manuduksjon i patent- og varemerkerett torsdag 20. april klokken 17.00, i våre lokaler i Stortingsgata 8, med temaet: Registreringsvilkår i varemerkeretten.

Les mer

Piratkopiprodukter – en kjempenæring

Omsetningen i internasjonal kriminalitet utgjør mer enn det dobbelte av oljefondet. Handel med piratkopiprodukter er den desidert største kriminelle «næringen, foran blant annet narkotika- og menneskehandel.

Les mer