Nyheter


Rettstvister om varemerker i Norge

Les kapittelet våre rådgivere Mikkel Lassen Engelsen og Haakon Tysnes Kaasin har skrevet i World Trademark Review’s Litigation Guide 2018.

Les mer

Bryn Aarflot bistod Intervet International med å vinne klagesak

Bryn Aarflot har bistått Intervet Internation BV med å vinne en klagesak mellom Intervet (innklaget) og Pharmaq AS (klager).

Pharmaq valgte å innklage Patentstyrets avgjørelse om å oppheve norsk patent nr. 333242 etter en innsigelsesprosess iverksatt av Intervet representert ved Bryn Aarflot.

Les mer

Vi søker patentrådgiver

Vi søker en patentrådgiver som kan bistå norske og internasjonale kunder med tekniske og patentfaglige vurderinger, rådgivning og veiledning. Kanskje det er deg vi ser etter?

Les mer

Innovasjonsdagen 2017

Bryn Aarflot deltar på Innovasjonsdagen i Oslo Konserthus 6. september 2017. Vi stiller med stand – kom gjerne innom og snakk med oss!

Les mer

Patentrådgiver Trainee

Er du siv.ing./cand.scient og ønsker å lære deg patentfaget? Har du ambisjoner om å bli kvalifisert som European Patent Attorney? Er du nøyaktig, strukturert og handlekraftig? Har god teknisk forståelse, god forretningsforståelse og gode samarbeidsevner? Da kan dette være noe for deg!

Les mer