Nyheter


mle_htk_ipstars2018_2

Bryn Aarflots Rising IP Stars

Våre advokater Håkon Tysnes Kaasin og Mikkel Lassen Ellingsen er av det anerkjente tidsskriftet Managing Intellectual Property løftet frem som Rising IP Stars i kåringen for 2018/19.

Les mer

axichem_1920x1080

Hva har bunnstoff til felles med fuglefôr?

Av alle utfordringer menneskeheten står overfor de kommende årene, kommer bakterienes antibiotikaresistens høyt opp på listen. Da er det ikke rart at selskaper med smarte ideer som løser bakterieproblematikken har en lønnsom fremtid.

Les mer

Ostepop uten footer

Næringslivets Konkurranseutvalg avviser at Maaruds ostepop er en ulovlig produktetterligning

Bryn Aarflot v/ Mikkel Lassen Ellingsen og Trine Greaker Herzog har bistått Maarud AS som var klaget inn for Næringslivets Konkurranseutvalg grunnet påstått produktetterligning og brudd på god forretningsskikk. Hele utvalgets uttalelse kan leses under:

Les mer

Falske fakturaer

Vi har med jevne mellomrom advart om falske fakturaer angående patent-, varemerke- og designregistreringer. Vi gjør det igjen da det stadig dukker opp slike saker.

Les mer

shutterstock_326465078_jetpack-office-success

Når bør du registrere ditt varemerke?

Alle næringsdrivende har minst ett varemerke av betydning. Ofte er det snakk om navnet på virksomheten din, navnet på produktet eller tjenesten du leverer, et slagord, eller en logo du har utviklet. Det er varemerket eller brandet ditt som identifiserer deg i markedet og skiller deg fra dine konkurrenter, og for de som lykkes kommersielt er det ofte knyttet store verdier til varemerker.

Les mer